10 jaar Clazz Music – feestelijke concerten in TivoliVredenburg en het Bimhuis

Op 3 november(TivoliVredenburg) en 5 november (Bimhuis) viert Clazz Music haar 10 jarig bestaan met twee festivalavonden. Met het Clazz Ensemble feat. Frank Carlberg(USA), WIld  Man Conspiracy feat. special guest Chris Cheek (USA), Ingmar Heytze, Abdelkdader Benali, Clazz XS en Saxofoonquartet Dicke Luft.

 

wholesale toupee and hair systems for men

Missie Clazz Music

Muziek in het algemeen, maar Clazz Music in het bijzonder staat voor verbinden. Musici uit verschillende disciplines zoeken elkaar op en gaan het avontuur aan, met de bedoeling hun publiek te raken, te bewegen, te verrassen, te ontroeren, te verstillen.

Clazz Music geeft deze missie vorm door het initiëren, produceren en presenteren van projecten met uiteenlopende ensembles. Zodoende huldigt ze een van de belangrijkste muzikale uitgangspunten van de jazz: de voortdurende drang naar vernieuwing door verbinding met andere muziekstijlen. Een divers en avontuurlijk publiek vindt Clazz Music op locaties als concertzalen, festivals, jazzclubs, kerken, congrescentra, musea en op virtuele podia als Youtube en Facebook.

Copyright ©Clazz Music 2019